Partner

BT sky view new
BT LOGO Schweden

BT-Innovation erbjuder alltid de bästa lösningarna för vissa ämnen inom betongkonstruktion och gör det möjligt för företag att öka effektiviteten i arbetssteg på medellång och lång sikt genom användning av högspecialiserade produkter.

Maxtruder Gebäude
maxtruder logo

MAX-truder GmbH grundades 2017 och är baserat i Magdeburg. Företaget ursprung är dock Weiler GmbH, som grundades 1954 och har specialiserat sig på utveckling, tillverkning och försäljning av maskiner och kompletta produktionssystem för tillverkning av prefabricerade betongdelar.

PFEIFER_Gruppe_Werk-Memmingen_P-fc

Lyft. Säkra. Ansluter. Dessa tre ord beskriver allt som motiverar PFEIFER. Som en grupp av företag. Som leverantör av lösningar till de mest krävande uppgifterna inom kabelstrukturer och bergskydd samt inom ståltråd, lyft och konstruktionsteknik. Våra tankar, forskning och handlingar kretsar kring dessa tre ord - och har gjort det i generationer.

John Zammit
wasa partner

Vi är ett medelstort familjeföretag med en platt ledningsstruktur, ett högt personligt ansvar och korta beslutsvägar. Anställning på tio år eller mer är inte undantaget för oss, det är regeln.