Partner

BT-Headquarters
BT LOGO Schweden

BT-Innovation erbjuder alltid de bästa lösningarna för vissa ämnen inom betongkonstruktion och gör det möjligt för företag att öka effektiviteten i arbetssteg på medellång och lång sikt genom användning av högspecialiserade produkter.

maxtruder logo

MAX-truder GmbH grundades 2017 och är baserat i Magdeburg. Företaget ursprung var Weiler GmbH, som grundades 1954 och har specialiserat sig på utveckling, tillverkning och försäljning av maskiner och kompletta produktionssystem för tillverkning av prefabricerade betongdelar.

Sedan mbk Maschinenbau GmbH grundades 1961 av Georg Pfender har företaget utvecklats till att vara en av de ledande tillverkarna av bursvetsmaskiner och utrustning för bygg- och betongindustrin, genom tekniskt kunnande, uppfinningsrikedom, höga kvalitetsstandarder och en nära samarbete med kunderna. Mer än 1 100 svetsmaskiner har under tiden sålts till över 60 länder världen över.

De arbetar kontinuerligt med att utöka sin produktportfölj för att kunna uppfylla även de mest ovanliga kundkrav.
Deras företag är mycket fokuserat på en hög nivå av anpassning.

PHILIPP Group med huvudkontor i Aschaffenburg, Tyskland.
Ca. 300 anställda på fyra orter i Tyskland och samarbetspartners över hela världen är företaget en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av transport- och monteringssystem för prefabricerade betongindustrin.
Hydrauliska och pneumatiska komponenter, kraftaggregat och hydraulcylinderproduktion samt lyft- och surrningsteknik. Många patent och industriella rättigheter återspeglar vår innovativa styrka och tekniska kunnande.

Rulla till toppen