Vi kan stolt presentera att vi nu kan erbjuda maskiner från Tyska MBK. Vi kommer att främst förse Sverige/Norge med produkter från MBK.

Sedan mbk Maschinenbau GmbH grundades 1961 av Georg Pfender har företaget utvecklats till att vara en av de ledande tillverkarna av bursvetsmaskiner och utrustning för bygg- och betongindustrin, genom tekniskt kunnande, uppfinningsrikedom, höga kvalitetsstandarder och en nära samarbete med kunderna. Mer än 1 100 svetsmaskiner har under tiden sålts till över 60 länder världen över.

De arbetar kontinuerligt med att utöka sin produktportfölj för att kunna uppfylla även de mest ovanliga kundkrav.
Deras företag är mycket fokuserat på en hög nivå av anpassning.

“Du kan också känna igen vår företagskultur i vår eftermarknadsservice. Perfekt organiserad eftermarknadsservice, snabb och pålitlig reservdelsleverans, professionell service och underhåll, innovativa uppgraderings- och/eller moderniseringsinitiativ för maskinerna gör att vi kan hålla stilleståndstiden för utrustningen till ett minimum.
Alla dessa faktorer är vad vi förstår med ett kundcentrerat tillvägagångssätt med verkligt mervärde.”

“Hela vår utrustningsportfölj kännetecknas av extrem tillförlitlighet, hållbarhet och en robust design. Hög produktivitet, maximal flexibilitet och lämplighet för dagligt bruk, enkel hantering och ett minimum av personal som krävs alla påverkar värdet av våra lösningar. Alla produkter vi utvecklar och gör uppfyller dessa krav.”

Rulla till toppen