Vi kan stolt presentera att vi nu kan erbjuda samtliga produkter från Tyska PHILIPP Group. Vi kommer att främst förse Sverige/Norge med produkter från PHILIPP Group.

Med kontinuerliga investeringar i produktion och försäljning stärker PHILIPP Group sin position inför framtiden. Högteknologiska produktionsanläggningar säkerställer hög kvalitet, den senaste kommunikationstekniken säkerställer omedelbart beslutsfattande och handlingsförmåga.

Visionen om att framgångsrikt forma framtiden var grundstenen för företagets anmärkningsvärda historia. Detta började för 45 år sedan i Glattbach i Nedre Franken, Tyskland. 1972 grundade bröderna Martin och Hugo Philipp familjeföretaget som startade med 10 anställda och ett välsorterat sortiment av stållinor och lyftredskap. Engagemang och lyhördhet för marknadens behov gjorde att det unga företaget kunde växa på mycket kort tid. Redan 1976 flyttade företaget till Aschaffenburg och satte ytterligare viktiga milstolpar för företagets framgång med de nya platserna i Coswig, Neuss, Dardesheim och Saalfelden / Salzburg, Österrike. Förutom produktionsområdet i Lilienthalstrasse och det angränsande kundservicecentret i Daimlerstraße, flyttade företaget till sin nuvarande huvudproduktionsanläggning i Mainaschaff 2008.

Som ett modernt, serviceinriktat företag har PHILIPP Group etablerat ett eget utbildningscenter i Aschaffenburg, där kunderna erbjuds applikationsrelaterade specialistseminarier inom områdena hydraulik, lastsäkring, surrningsteknik, vajerkunskap samt utbildning av experter. Som tillval kan dessa utbildningar även äga rum hos kunden. Kundservice, ett av företagets fokus, inkluderar 24-timmars hydraulisk service och regelbunden inspektion av lyftutrustning i enlighet med lagstadgade regler. Ingenjörer från de tekniska avdelningarna erbjuder applikationsorienterade lösningar för kunder, såsom individuella hydraulsystem, konstruktion av tvärbalkar och gripdon samt även statiska beräkningar för lyft och transport av tunga prefabricerade betongenheter.

Rulla till toppen